Hoppa till innehåll

Fröken Frimans Krig och andra serier

Från att ha sett ungefär en serie i taget, är nu listan på “det här är det senaste du sett” (eller vad det heter) på Netflix flera rader lång. Allt började sedan Vincent kom!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Från att ha sett ungefär en serie i taget, är nu listan på “det här är det senaste du sett” (eller vad det heter) på Netflix flera rader lång. Allt började sedan Vincent kom! Både vid amning och på kvällen ser jag nu på TV (med TV menar jag Netflix, play-tjänster och dylikt). Jag har inte alls sett mig som en TV-tjej, men nu med barn är det väldigt bekvämt. Jag tror att böckerna kommer att få göra återkomst i mitt liv när Vincent blivit lite äldre.
 
Här om veckan ramlade jag in på “Fröken Frimans Krig” på SVTplay. En miniserie som skildrar kvinnans klass- och kvinnokamp under tidigt 1900 tal. Jag som inte alls är speciellt förtjust i varken drama eller “gamla” filmer (filmer som skildrar dåtid), tyckte att denna serie var fantatsiskt bra! Serien är en ögonöppnare, och jag tackar högre makter för att jag inte lever på den tiden. Tänk att ses som en lägre stående varelse i jämförelse med männen. Alltså, hur kan världen vara så galen? Se den! Hett tips.
 
 
Men ge mig nu tips på serier! Gärna som går på Netflix eller någon play-tjänst (jag har apple tv).
 
 
 
Fröken Frimans Krig och andra serier - Baka Sockerfritt