Hoppa till innehåll

Fru Folcke

Idag är ingen vanlig dag, utan idag ska jag och Artur viga oss i Nacka Stadshus. Det är en speciell sak, men eftersom vi har skurit ner på hela “spektaklet” så känns det inte så.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Idag är ingen vanlig dag, utan idag ska jag och Artur viga oss i Nacka Stadshus. Det är en speciell sak, men eftersom vi har skurit ner på hela “spektaklet” så känns det inte så himla stort. Det är en sak om vi skulle ha gjort som vi först tänkt med hyrd lokal, 30 gäster, catering, bröllopskläder etc. Men efter stressoverload så beslutade vi att bara bjuda åtta gäster till stadshuset för att sedan gå till en restaurang och äta en vanlig middag. Sedan gör det ju heller ingen skillnad för att man säger några ord? Mina känslor förändras knappast för den sakens skull. Hur som helst är det en trevlig sak att göra, och jag tror även det kan vara en bra “försäkring” om man ska ha barn. Man behöver inte ha det stort med massa stress om man inte vill, och det tycker jag är så skönt! Fast vi har inte fått min ring än, trist!
 
Många vänner har frågat om bilder på vigseln, och jag är ytterst tveksamt. Medan Artur har en ny dyr kostym, så fick jag med och ljus lykta leta efter en löst sittande ljus klänning att ha på mig. Till slut fick jag hitta något på nätet. När jag återigen testade den i torsdag blev jag dock på väldigt dåligt humör (läs började gråta) för att jag inte såg klok ut i den och med mina mammastrumbyxor till… Därav min fundering att bannlysa allt vad kameror heter.
 
Aja, det ska bli kul och jag försöker ta allt lugnt och detta är inget jag förstorar upp, för jag vill inte ha det så. Ikväll är jag hur som helst gift! Hoppas ni alla därute har en underbar lördag!
 
 
Fru Folcke - Baka Sockerfritt
 
Bild på mig och magen! Funderar på att ta en svart klänning istället…