Hoppa till innehåll
Open navigation

Fudgebrownie med mandelsmör

Ljuvlig, kladdig chokladbrownie med "fudgekonsistens" i två.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter + tid att kallna
Inga röster än
Kategorier: Brownie, Low carb/LCHF, Sockerfritt godis
Portioner: 5 bitar
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Brownie:

Topping:

Instruktioner

  • Brownie
  • Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna med varandra.
  • Smält choklad och kokosolja försiktigt tillsammans.
  • Blanda till sist alla ingredienser tillsammans. Klä en liten brödform, ca 8X18 cm, med aluminiumfolie och fördela i smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna något innan toppingen fördelas ovanpå
  • Topping
  • Koka upp grädden och ta bort från värmen. Rör ner choklad till en slät konsistens
  • Rör även ner sötning och mandelsmör.
  • Fördela ovanpå brownien. Låt stå kallt och svalna helt. Skär i bitar och förvara i kyl.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!