Hoppa till innehåll

Gångband

Både idag och igår har jag ställt mig i ett par timmar på de platser på jobbet där det finns utplacerade gångband. Hur bra som helst att vissa arbetsplatser har förstått vitsen att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Både idag och igår har jag ställt mig i ett par timmar på de platser på jobbet där det finns utplacerade gångband. Hur bra som helst att vissa arbetsplatser har förstått vitsen att röra på sig kontinuerligt! Jag läser ju en kurs på sidan av mitt arbete som heter “Näring, Kost, Hälsa”, och där lyfts verkligen vikten fram av att man bör röra på sig jämnt, det vill säga, lite då och då under dagen. Skulle jag som tränar fyra gånger i veckan sitta still under hela mitt arbetspass, skulle detta “ta ut” min träning. Kroppen tar alltså jättemycket stryk av att under långa perioder inte aktiveras! Därför bör man röra på sig i alla fall någon minut ett par gånger i timmen. Det verkar dock vara en hel del skeptiker på jobbet angående dessa gångband. Då är det tur att jag har min närmaste kollega som tycker samma som jag!
 
By the way, är det någon mer än jag som gråter över att Radio 1 ska läggas ner efter årsskiftet? Jag lyssnar seriöst på Radio 1 (antingen via podcast-appen eller play-funktionen) många, många (läs MÅNGA) timmar per dag. Jag undrar hur jag ska klara mig i januari..
 
 
Gångband - Baka Sockerfritt