Glutenfria frallor – Solrosfröfrallor
Letar ni efter bra frukostar att njuta av i sommar? Här ser ni ett bra tips på finfina frallor med solrosfrö! Super till mellanmål är det också! Basen består utav Läs mer

Letar ni efter bra frukostar att njuta av i sommar? Här ser ni ett bra tips på finfina frallor med solrosfrö! Super till mellanmål är det också!

2 ägg
2 dl mandelmjöl
1 ½ dl solrosfrön
1 dl gräddfil
½ dl olja
2 msk kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
1 krm salt
ev. ½ msk sötningsströ
Sätt ugnen på 150 grader. Mixa solrosfrön tillsammans med ägg (med en stavmixer). Blanda ner resterande ingredienser och blanda väl. Låt svälla i ca 10 minuter. Forma ca sex stycken frallor av degen på en plåt med bakplåtspapper. Toppa gärna frallorna med lite extra solrosfrön. Grädda frallorna i mitten utav ugnen i ca 20-25 minuter. Låt frallorna därefter svalna en aning. Servera frallorna med smör och ost!
