Glutenfria Pannkakor
Underbara glutenfria pannkakor! Receptet räcker till 2 stycken pannkakor. Passar som mellanmål eller dubbla ingredienserna (och öka tillbehören) för ett större mål! Kokosmjöl går bra att byta ut mot ett par tsk mandelmjöl.Tänk på att inte låta smeten stå för länge, då konsistensen lätt tjocknar för mycket.

10 minuter
Portioner: 1 portion
Ingredienser
- 1 ägg
- 1 tsk kokosmjöl
- 1 tsk fiberhusk
- ½ dl mjölk eller liknande alternativ
- smör att steka i
Instruktioner
- Vispa ihop alla ingredienser i en liten bunke. Vill du ha luftiga pannkakor har du i bakpulver. Söta efter smak.
- Lägg en klick smör i en liten stekpanna och stek 2 små pannkakor.
- Jag serverar pannkakorna med med ricotta, bär och honung.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!