Hoppa till innehåll
Open navigation

Glutenfria våfflor

Jag skriver ofta att jag gör pannkakor till både lunch och middag. Det är dock inte bara pannkakor detta gäller, utan även våfflor! Bananvåfflor är en favoritvariant på våfflor,.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag skriver ofta att jag gör pannkakor till både lunch och middag. Det är dock inte bara pannkakor detta gäller, utan även våfflor! Bananvåfflor är en favoritvariant på våfflor, som jag här om veckan gjorde som midag till både mig och Artur. Detta smarriga serverade jag med massor av bär, frukt och grädde. Mycket gott och tar kanske 15 minuter!
 
Är det förresten bara jag som tycker att våffeljärn är jobbiga att rengöra? Man får ju liksom inte ha hela apparaten under rinnande vatten. Är det någon som vet om det finns någon smart löstagbar vaiant?
 
 

Glutenfria våfflor - Baka Sockerfritt
 
 
Bananvåfflor – 3 stycken (1 portion)

1 stor banan (ca 120 gram)
2 ägg
2 tsk kokosmjöl
2 tsk fiberhusk
ev. 1 krm kanel

Mixa samman alla ingredienser. Låt svälla i ca 10 minuter. Smörj ett våffeljärn med matfett och gör våfflor utav smeten.

 
 
Glutenfria våfflor - Baka Sockerfritt