Hoppa till innehåll

Gräsänka

Juni går mot juli och barnens sommarlov börjar imorgon (och fortsätter i drygt fem veckor). Det blir en lite märklig sommar (märkligare än vanligt iaf) när man inte kan/vill gå till diverse.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Juni går mot juli och barnens sommarlov börjar imorgon (och fortsätter i drygt fem veckor). Det blir en lite märklig sommar (märkligare än vanligt iaf) när man inte kan/vill gå till diverse saker som lekland, museum etc. Vi kommer mest hänga hemma och åka till barnens farmor respektive farfars landställe. Tur att vi kan det! Just nu önskar jag att vi hade en liten gräsplätt att leka på för barnen, men men.
 
Imorgon till förmodligen fredag åker Artur bort med barnen till barnens farmor så att jag kan jobba lite – bland annat. Intressant då jag aldrig varit hemma själv (på fyra år). Kommer jag bli lamslagen av var jag ska börja? Haha, nä. Det kommer, tror jag, bli några ganska roliga dagar där jag kan passa på att göra saker som jag skjutit upp i all oändlighet, i kombination med jobb och kompisträffar. Lite otur med allt regnväder bara! Men det är också ganska skönt efter den hetta som varit. 
 
 
 
Gräsänka - Baka Sockerfritt