Hoppa till innehåll

Gravid i vecka 17 (andra barnet)

Nu är jag gravid i vecka 17 (idag 16+2). Det känns märkligt att det har gått över 40 % av graviditeten, för det är ju gaaalet lång tid kvar till den 28:e juli. Am I right? Fast så känns det.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu är jag gravid i vecka 17 (idag 16+2). Det känns märkligt att det har gått över 40 % av graviditeten, för det är ju gaaalet lång tid kvar till den 28:e juli. Am I right? Fast så känns det som om jag varit gravid i en halv evighet också. Är det bara jag som tycker tiden går långsamt? Det är jag dock glad över. För just nu känns det smått överväldigande att vi ska ha två barn!
 
Jag längtar till varje lördag då jag “byter vecka” (som det ser ut nu, jag har en känsla om att jag kommer få flytta fram en dag eller två vid nästa ultraljud) och läsa om allt nytt som händer just under denna vecka. Tänk att barnet i magen är 16 cm långt och väger runt 1 hg? 1 hg låter i och för sig inte så mycket, men vetskapen om att ha en krabat på 16 cm inuti mig känns bra skumt! Dock känner jag inga rörelser än (tror jag), men jag längtar verkligen efter det!
 
 
Gravid i vecka 17 (andra barnet) - Baka Sockerfritt