Hoppa till innehåll

Gravid vecka 21 (andra barnet)

Jag är nu inne i vecka 21 (i dag 20+3) och över halva graviditeten har gått. Läskigt! Nu när det inte är snöstorm ute varje dag, börjar jag känna att sommaren heller kanske inte är så där.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag är nu inne i vecka 21 (i dag 20+3) och över halva graviditeten har gått. Läskigt! Nu när det inte är snöstorm ute varje dag, börjar jag känna att sommaren heller kanske inte är så där jäääättelångt borta som jag tidigare tänkt. Bebisen är ju beräknad till 28 juli.
 
Under förra veckan fick vi veta att det är en liten flicka där inne (med stor sannolikhet), och den lilla är nu runt 24 cm och väger cirkus 300 gram. Jag börjar känna en hel del rörelse där inne i magen, och då i form av små buffar eller sprattel.
 
Jag mår fortsatt bra och det är jag så glad över! Jag vill passa på att träna innan kroppen blir alldeles för tung. Under förra veckan körde jag ett steppass, och planerar att göra det även denna. Igår var det dessutom så pass fint väder att jag bestämde mig för att ta en joggingtur efter Vincents lämning. Jag brukar vilja hinna med två träningspass i veckan, och det känns lagom tidsmässigt (dock skulle jag vilja träna mer rent energi- och kroppsmässigt).
 
Någon dag efrer rutinultraljudet kunde jag inte hålla mig från att köpa ett par fina kläder till den lilla! En grön, blommig klänning och ett par vita byxor passar nog fint till sensommaren. 
 
 
 
 
Gravid vecka 21 (andra barnet) - Baka Sockerfritt