Hoppa till innehåll

Gravid vecka 23 (andra barnet)

Nu är jag i vecka 23 och jag vet inte om det går snabbt eller långsamt. Jag har visserligen passerat halvvägs, men samtidigt känns det som om jag har varit gravid i en halv evighet! Nu känner.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu är jag i vecka 23 och jag vet inte om det går snabbt eller långsamt. Jag har visserligen passerat halvvägs, men samtidigt känns det som om jag har varit gravid i en halv evighet! Nu känner jag dock att det börjar bli dags att bestämma oss för vilken duovagn vi ska köpa, och fundera över övriga produkter som behöver införskaffas. Plus namn! Något som är skönt med att ha ett barn sedan innan är att vi har kvar det mesta. Jag tänker spjälsäng, skörbord, babynest etc. Och vi slipper köpa massa kläder. Även om jag inte kommer att kunna hålla mig från att köpa lite smått. Det är väl främst olika apoteksvaror till bebisen och mig själv, samt ett nytt babyskydd, som behöver införskaffas.
 
Barnet är cirkus 27 cm långt och väger runt halvkilot. Det börjar växa till sig där inne! Tänk att det nu finns en möjlighet för bebisen att kunna leva utanför magen om det skulle födas!
 
 
 
 
Gravid vecka 23 (andra barnet) - Baka Sockerfritt