Hoppa till innehåll
Open navigation

Gravid vecka 25 (andra barnet)

Vecka 25. Känns inte det (för er som är/har varit gravida) lite som någon slags milstolpe? Lite som att “nu är det inte lång tid kvar”. Fast samtidigt är det ju rätt lång tid.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Vecka 25. Känns inte det (för er som är/har varit gravida) lite som någon slags milstolpe? Lite som att “nu är det inte lång tid kvar”. Fast samtidigt är det ju rätt lång tid kvar. Jag hoppas att tiden fortsätter att gå långsamt. Är jag den enda gravida som säger så? Jag tycker det är “kul” att vara gravid och jag har den stora förmånen att ha väldigt lite krämpor. Dessutom är det förmodligen lååååång tid kvar tills en eventuell nästa graviditet. Så det gäller liksom att njuta av det.
 
Över 60 % av gaviditeten har gått och lillan är (enligt statistik) runt 30 cm och väger runt 7 hg. Jag känner mig rätt lik som vanligt. Skillnaden är att jag har lite ont i svanken, lätt känner att jag får kramp i vaderna och blir extra ledsen när det händer hemska/sorgliga saker mot barn. Att bara se på “The Affair” kan vara jobbigt. 
 
Jag är van att köra på hårt i livet, men denna vecka är sista veckan som jag arbetar på plats för Nick’s. Ett aktivt val från min sida då jag känner att jag behöver dra ner på tempot under den sista tiden av graviditeten och för en gångs skull få i alla fall lite tid för mitt egna företag. Det är jag värd. Även om inkomsten minskar måste jag våga att testa. Och det handlar ju bara om några månader fram till föräldraledigheten i sommar.
 
 
 
Gravid vecka 25 (andra barnet) - Baka Sockerfritt
 
Gravid vecka 25 (andra barnet) - Baka Sockerfritt