Hoppa till innehåll

Gravid vecka 35 (andra barnet)

Nu är jag i inte mindre än vecka 35! Det börjar kännas att det närmar sig. Det är liksom bara fem och en halv vecka kvar nu! Bebisen är runt 44 cm lång och väger typ 2,5 kg (statistiskt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Nu är jag i inte mindre än vecka 35! Det börjar kännas att det närmar sig. Det är liksom bara fem och en halv vecka kvar nu! Bebisen är runt 44 cm lång och väger typ 2,5 kg (statistiskt sett). Och det börjar bli trångt i magen – inte så konstigt! Jag har lite ont i höfterna och svanken (vilket jag visserligen haft ett tag), och det är bäckenet som mjukas upp och gör sig redo inför förlossningen. Rätt häftigt att kroppen vet vad den ska göra!

Jag tror vi börjar få det mesta fixat och i ordning inför förlossning och bebisens ankomst. Det är lite smågrejer kvar som att packa BB-väskan, småinköp och att tvätta vissa barnvagsdelar. Det sista stora som blev klart är babyskyddet (vilket vi hyrt). Så skönt att ha något så viktigt klart! Jag ska även skriva klart förlossningsbrevet. Det är ju givetvis väldigt viktigt.
 
Snart är det midsommar och vi ska åka bort några mil. Det är lite läskigt, men det känns som att risken att bebisen ska komma ut just då fem veckor förtidigt är minimal. Det blir till att åka hem j*vligt snabbt vid minsta känning!
 
Det blev ingen gravidbild i helgen då vi var upptagna. Nedan har jag gjort ett “kollage” av nästan identiska bilder – fast i olika veckor! Ni ser Vecka 22//Vecka 27//Vecka 34.
 
 
 
Gravid vecka 35 (andra barnet) - Baka Sockerfritt