Hoppa till innehåll

Halloncheesecake

Jag älskar den krämiga konsistensen från cheesecakefyllningen blandat med den knapriga bottnen. Den lena hallonsmaken passar utmärkt i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
1 timme och tio minuter
Inga röster än
Kategorier: Cheesecake, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Botten, Blanda alla ingredienser. Fördela degen på botten och upp på kanten av en liten springform som är 12 cm i diameter. Ställ in i kylen medans fyllningen görs
  • Fyllning, Blanda mascarpone med äggen. Rör/vispa noga så att klumparna försvinner. Tillsätt sötning och vaniljpulver, Mosa hallonen och rör även i dessa. Häll fyllnigen över bottnen
  • Lägg formen på en plåt med bakplåtspapper, då det kan läcka från kakan. Grädda i nedre delen av ugnen i 150 grader i ca 50 minuter tills cheesecaken slutat dallra.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!