Hoppa till innehåll
Open navigation

Hallonmugacke med mazarinsmak

Phu, det har varit en fullsmockad dag med mycket att göra, men som resulterade i en väldigt trevlig fika med många vänner! Jag får skriva mer om det imorgon. Istället passar jag på att bjuda.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Phu, det har varit en fullsmockad dag med mycket att göra, men som resulterade i en väldigt trevlig fika med många vänner! Jag får skriva mer om det imorgon. Istället passar jag på att bjuda er på något jag bakde härom dagen, nämligen en myckey god mugcake!
 
Mugcake är perfekt till mellanmål eller frukost! Det är en väldigt tacksam kaka att göra, som enbart tar någon minut att svänga ihop. Denna mugcake smakar gott av hallon och mazarinsmak, vilket är en av mycket lyckad kombination!
 
 
Hallonmugacke med mazarinsmak - Baka Sockerfritt
 

Hallonmugacke med mazarinsmak

1 ägg
1⁄2 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 msk sötströ
1⁄2 krm vaniljpulver
1-2 droppe bittermandelarom 
1 msk mjölk
1⁄2 tsk bakpulver
ca 10 hallon

Blanda de torra ingredienserna med varandra. Rör noga ner ägg och en droppe bittermandelarom (var försiktig så du inte får för mycket arom) bland de torra ingredienserna. Rör även ner valfri mängd hallon. Smörj en kopp och häll ner smeten. Värm kakan i mikrovågsugn i ca 1 1⁄2 minut (lite längre om hallonen är frysta).

 
Hallonmugacke med mazarinsmak - Baka Sockerfritt