Hallonpannacotta, utan gelatin
Ljuvlig hallonpannacotta som är sötad med sötningsströ (jag väljer sötströ/ Läs mer

10 minuter + tid att stelna
Kategorier: Äggfritt, Efterrätter, Low carb/LCHF, Mellanmål, Nötfritt
Servings: 2 til 3 portioner
Ingredients
- 80-100 gram hallon
- 1 ½ dl vispgrädde
- 1 msk sockerersättning
- 1 ½ krm agar agar
- 1 krm vaniljpulver
Instructions
- Sätt på plattan och koka upp. Sjud under någon minut.
- Tillsätt hallon (om de är frysta importerade bör de kokas upp) och vispa sönder till en slät konsistens. Söta och tillsätt vanilj.
- Häll upp i små glas och låt stå under fyra timmar eller över natten. Toppa eventuellt med mosad hallon/sylt/annan valfri topping!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!