Hoppa till innehåll

Hallonpannacotta, utan gelatin

Ljuvlig hallonpannacotta som är sötad med sötningsströ (jag väljer sötströ/sukrin eller liknande) och innehåller Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
10 minuter + tid att stelna
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Efterrätter, Low carb/LCHF, Mellanmål, Nötfritt
Portioner: 2 til 3 portioner
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Lägg grädde i en kastrull och vispa ner agar agar. Låt stå i någon minut (kall).
  • Sätt på plattan och koka upp. Sjud under någon minut.
  • Tillsätt hallon (om de är frysta importerade bör de kokas upp) och vispa sönder till en slät konsistens. Söta och tillsätt vanilj.
  • Häll upp i små glas och låt stå under fyra timmar eller över natten. Toppa eventuellt med mosad hallon/sylt/annan valfri topping!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!