Hoppa till innehåll

Hallonsmoothie med kokosvatten

Äntligen börjar vädret bli som det ska vara i mitten av maj! Som jag njöt av gårdagens värme! Nu när det faktiskt äntligen kan kännas som sommar, vill jag passa på att bjuda er på en.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Äntligen börjar vädret bli som det ska vara i mitten av maj! Som jag njöt av gårdagens värme! Nu när det faktiskt äntligen kan kännas som sommar, vill jag passa på att bjuda er på en underbart fräsch hallonsmoothie gjord med kokosvatten. Denna smoothie är såklart naturligt laktosfri.

Kokosvatten innehåller elektrolyter, vilket är mineraler (såsom kalium och natrium) som reglerar kroppens vätskebalans, och är en bra törstsläckare och sägs fungera bra som återhämtnignsdryck efter måttlig träning! Kokosvatten är dessutom energifattigt, men kom ihåg att inte förväxla det med kokosmjölk (även om kokosmjölk säkerligen också är gott i denna smoothie!). 

Jag ska riktigt njuta av helgen nu, och av det fina vädret. Igår satt jag exempelvis ute på Sturekompaniet för årets första rosé, vilket kändes som ett riktigt sommartecken. Idag ska jag dessutmt träna, fika och grilla ute. En perfekt lördag med andra ord!

Hallonsmoothie med kokosvatten - Baka Sockerfritt


Hallonsmoothie med kokosvatten

1 banan
70 gram hallon, frysta
1 ½ dl kokosvatten

Mixa samman alla ingredienser och nut av den läskande smoothien!

 

Hallonsmoothie med kokosvatten - Baka Sockerfritt
 
Hallonsmoothie med kokosvatten - Baka Sockerfritt