Hoppa till innehåll

Hälsokontroll!

      Sponsrat samarbete med Medisera       Jag och min man brukar skämta (men ändå på ett hyfsat allvarligt sätt) om att det går utför med kroppen när man.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Hälsokontroll! - Baka Sockerfritt
 
 
 
Sponsrat samarbete med Medisera
 
 
 
Jag och min man brukar skämta (men ändå på ett hyfsat allvarligt sätt) om att det går utför med kroppen när man fyller 30. Jag har visserligen tre år kvar dit, men undrar om jag ändå inte börjar att känna av denna inte så önskvärda process. Helt plötsligt får man ont i ett knä, eller känner av en ansträngande dag på ett helt annat sätt en tidigare. Och jag kan lova att det blir extra påtagligt om man har barn. Har man två barn blir det extra, extra kännbart.
 
Ett bra, enkelt och prisvänligt sätt att faktiskt checka upp sin kropp är att göra en hälsokontroll med blodprov. Det tar inte många minuter men man kan ändå få en grundlig scaning av massor utav kroppens värden. Själv valde jag att ta “Bas”-paketet (590 kr) via Medisera där man testar bland annat blodstatus, blodsocker, hjärt- och kärlfunktionen och sköldkörtelrubbning. Man kan välja olika paket beroende på hur omfattande man vill göra sin kontroll. 
 
Det finns massor av provtagningsställen att välja mellan, och remissen kommer automatiskt till valt ställe efter köp. Så smidigt och jag tycker det ska bli så spännande att se om jag har normala värden, eller kanske brist inom något. Det är ju jätteviktigt och snällt mot sig själv att försöka lyssna på sin egen kropp så gott det går!
 
Vill du också göra en hälsokontroll? Jag kan genom Medisera erbjuda alla mina läsare 10% rabatt på alla köp via deras hemsida! Ange koden bakhälsa2018 i kassan för att ta del av rabatten!
 
 
 
Hälsokontroll! - Baka Sockerfritt
 
Börjar min jobbdag med en hälsokontroll – supersmidigt!