Hoppa till innehåll
Open navigation

Hälsosamma nöt- och fruktbollar med choklad (raw)

Jag har en hel del blandade nötter i mitt skafferi som behövs användas. Framförallt för att baka med, om jag får bestämma! Jag tog val-, para- och Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag har en hel del blandade nötter i mitt skafferi som behövs användas. Framförallt för att baka med, om jag får bestämma! Jag tog val-, para- och hasselnötter och mixade ihop tillsammans med färska dadlar och torkade fikon (som jag klippt i minder bitar för att lättare mixas sönder). Jag smaksatte nöt-och fruktmixen med kakao, vaniljpulver och mesquitepulver. Jag sötade dessutom lite extra med agavesirap. Alla igredienser var raw när jag gjorde detta, men det gör man som man själv vill. Sedan var det bara att rulla ihop dom och smaska i sig. Så gott!
 
Åh, jag är helt kär i helger. Det är fullkomligt underbart att kunna vakna av sig själv, gå en morgonpromenad, eller som idag åka iväg till stan för en latte och ett förmiddagsträningpass på friskis. Visst, jag har mycket att göra även på helger, men jag har då tid för att göra saker jag vill göra, och för att träffa folk och även hinna med att ha egentid. Det är näst intill omöjligt på vardagarna när jag jobba heltid. Hur som helst ska jag efter träningen träffa mina föräldrar, och därefter kanska jag och Artur går och badar eller så. Egentligen skulle jag ha spelat in ett nytt podcastasvnitt av Måbra-podden idag, men det blir uppskjutet! Ni kan lyssna på tidgare avsnitt HÄR!
 
 
Hälsosamma nöt- och fruktbollar med choklad (raw) - Baka Sockerfritt
 
Hälsosamma nöt- och fruktbollar med choklad (raw) - Baka Sockerfritt