Hoppa till innehåll

Här händer det saker!

Phu, det har varit full rulle de här dagarna i början av veckan! Jag har varit uppbokad varje kväll och därmed kommit hem sent, samt haft ett par inbokade luncher. Egentligen har det varit mycket.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Phu, det har varit full rulle de här dagarna i början av veckan! Jag har varit uppbokad varje kväll och därmed kommit hem sent, samt haft ett par inbokade luncher. Egentligen har det varit mycket under de senaste veckorna, och inte bara dagarna, i och med det stora eventet i söndags!

Av någon outgrundlig anledning så är jag rätt duktig på att boka upp mig på saker. Ta fallet nu när jag hade tänkt ta det lugnare efter eventet, men ändå fick stressblogga inlägg klockan nio på kvällen dagarna efter! Sedan är det ju inte bara jobbsaker jag har bokat upp mig på, utan härliga middagar med både vänner och familj. Och dessa är ju faktiskt något som för mig förgyller min tid (synd bara att de hamnade lite tokigt tidsmässigt…)!

Jag är så glad att min energi fortfarande är på topp, oavsett graviditet eller ej (folk är rätt förundrade över det faktiskt. Adhd-varning?). Nu har jag nämligen ett nytt spännande samarbete och ett annat nytt uppdrag på gång, min kontinuerliga medverkan till Matkärlek som ska förberedas (lika bra att förbereda inför tidning nummer tre innan bebis kommer) och jag har fått en mentor på projektet Ung&Eget och här hoppas jag få massor utav ny inspiration för att kunna utvecklas. Härliga tider, som entreprenör är det nog bara positivt att älska när det händer saker!

 

Här händer det saker! - Baka Sockerfritt