Hoppa till innehåll

Härliga dagar

Jag har haft rätt fulla dagar i slutet av den vecka, både med jobb och privata saker. Jag har varit på “Smaka på Stockholm” med Artur och smakat på flera smakportioner från olika.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag har haft rätt fulla dagar i slutet av den vecka, både med jobb och privata saker. Jag har varit på “Smaka på Stockholm” med Artur och smakat på flera smakportioner från olika restauranger från Stockholm. Vädret var  underbart och det var riktigt varmt ute! Vi valde att gå under den första dagen de ställde ut eftersom det förmodligen är lugnast då. Det är nämligen inte jättekul att gå med en barnvagn och trängas med många tusen andra på en rätt liten yta. Det är liksom inte ens kul utan barnvagn…

 
 
Härliga dagar - Baka Sockerfritt
 
Härliga dagar - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag samarbetar ju med Nutri-Nick och i fredags lämnade jag man och barn hemma för att för första gången besöka deras kontor i Solna. Här fick jag träffa Niclas som är grundaren till varumärket och han hoppade genast framför kameran och villa visa deras nya fantastiska steviachoklad! Jag älskar dessa och äter nog en halv förpackning varje dag (gå att köpa via Nutri-Nicks hemsida). Men vet ni vad? I jämförelse med Niclas ligger jag i lä. Han berättade att han äter TVÅ stycken chokladkakor varje dag! 
 
 
Härliga dagar - Baka Sockerfritt
 
 
Jag blev även överraskad med ett paket på posten från Nu3. Finfina babyprodukter som luktar underbart av sommar och samtidigt består utav naturliga produkter och inget skräp. Artur blev helt kär i lukten och enivsas med att smörja in Vincents torra områden med just denna babyolja hela tiden (inte mig emot). 
 
 
Härliga dagar - Baka Sockerfritt
 
 
Jag har börjat pyssla ihop några av de inbjudningar till ett firande vi ska ha för Vincents räkning i sommar.
 
Härliga dagar - Baka Sockerfritt
 
 
Eftersom det faktiskt är juni och därmed enligt min regelbok sommar (var tog maj vägen?), så känd ejag mig manad att experimentera fram en sommartårta. Åh, så god den blev! Artur gav två tummar upp (hade han haft fler hade de också åkt upp) och gav min tårta MVG++. Tack för det!
 
Härliga dagar - Baka Sockerfritt