Hasselnötskakor
Lättgjorda hasselnötskakor med få ingredienser. Toppa gärna varje kaka med en hasselnöt eller.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2017/10/DSC_0395-scaled.jpg)
25 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 8 kakor
Ingredienser
- 1 ägg
- 2 dl hasselnötsmjöl
- 2 msk sockerersättning
- 1 tsk fiberhusk
- ev. 1 krm vaniljpulver
- ev. hasselnötter att toppa kakorna med
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Vispa upp ägg lätt och blanda med övriga ingrdienser
- Forma till bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Om önskas trycks en hasselnöt eller bit choklad ned i varje kaka. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!