Hoppa till innehåll
Open navigation

Havrebollar med mascarpone och xylitol

Xylitol är ett bra alternativ till socker. Detta går att byta ut mot ca 2 ½ msk sötströ (då xylitol är något sötare än vad sötströ är). Använd gärna fiberhavregryn för att få ett.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
20 minuter
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka utan spis, GI
Portioner: 10 - 15 stycken
Författare: admin

Ingredienser 

Instruktioner

  • Blanda hett vatten och kaffepulver
  • Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa med elvisp i någon minut. Söta efter smak och använd så mycket kaffe du önskar
  • Vill du ha en kletigare smet tillsätter du mer mjölk (eller grädde). Smeten stelnar till i kylskåp, så låt den gärna få vila i kylen ett tag
  • Rulla bollar av degen och rulla i riven kokos.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!