Hoppa till innehåll
Open navigation

Havrekakor

Krispiga och knapriga havrekakor som är glutenfria, utan tillsatt socker och växtbaserade kanske kan vara något inför veckan?.. Läs mer

Anna Winér
Av Anna Winér

Krispiga och knapriga havrekakor som är glutenfria, utan tillsatt socker och växtbaserade kanske kan vara något inför veckan? 😍

30 m
2.75 av 4 röster
Kategorier: Äggfritt, Mejerifritt, Småkakor, Veganskt
Portioner: 12 stycken
Författare: Anna Winér

Utrustning

  • Muffinsform i silikon

Ingredienser 

Instruktioner

  • Blanda kokosolja, fibersirap, växtbaserad mjölk och salt.
  • Tillsätt de torra ingredienserna och rör ihop ordentligt.
  • Tryck ut smeten i t.ex. 12 smorda muffinsformar av silikon (så de inte kan flyta ut för mycket).
  • Grädda mitt i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter.
  • Låt svalna, lossna sedan och ringla eventuellt smält choklad över.

Anteckning

Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!