Havresmulpaj med rabarber
Fräsch och somrig smulpaj med rabarber. Havretäcket smakar av karamell. Servera gärna med en klick Läs mer
45 minuter
Kategorier: Äggfritt, GI, Pajer
Portioner: 2 portioner
Ingredienser
- 90 gram rabarber i skivor
- 30 gram smör
- 3/4 dl havregryn
- 2 ½ msk grädde
- 2 msk fibersirap gold
- 2 msk riven kokos
- 1 +1 msk sockerersättning
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda rabarberskivor med 1 msk sockerersättning och fördela i en liten pajform, ca 14 cm i diameter
- Fördela massan ovanför rabarbern. Grädda i nedre delen av ungen i ca 30 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!