Hoppa till innehåll

Helgens tre glada

Äntligen helg! Trots mammaledighet och företagande veckans alla dagar, känns det att det är helg på riktigt denna gång! Här kommer helgens tre glada punkter som sätter guldkant på.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Äntligen helg! Trots mammaledighet och företagande veckans alla dagar, känns det att det är helg på riktigt denna gång! Här kommer helgens tre glada punkter som sätter guldkant på tillvaron! 
 
 
– Efter flera veckor då Artur (min man) har haft mycket att göra (pluggat och jobbat) och även varit bortrest ett par dagar, så är han äntligen hemma. Inte en, inte två, utan TRE dagar är han ledig! I RAD! Givetvis är han inte hemma dygnet runt, men det känns fantastiskt att faktiskt kunna gå iväg och träna, inte ha ansvar för nästan all matlagning eller bara att slippa gå på toa med dörren öppen. Jippie!
 
– Senare idag kommer en nära vän över för brunch. En gravid vän dessutom. Jag ser så fram emot det! Jag ska ge henne alla råd jag har 🙂
 
– Jag är smått besatt av add.ice cream. Jag har gått utan denna glass i ett par veckor, men hallå! Nu är det helg (sam sagt)! Och jag har köpt hem en “nr. 2 Chocolate Chunk”. Nu vet ni vad jag ska lyxa till det med ikväll framför en serie!
 
 
 
Helgens tre glada - Baka Sockerfritt