Helgscones med banan
Goda och lättgjorda scones med banan i. Jag kallar dom för helgscones för att jag tycker de passar att unna sig en helgmorgon! Sedan passar de förstås bra en vardagsmorgon, eller som.. Läs mer

Goda och lättgjorda scones med banan i. Jag kallar dom för helgscones för att jag tycker de passar att unna sig en helgmorgon! Sedan passar de förstås bra en vardagsmorgon, eller som mellanmål också.
20 minuter
Portioner: 6 scones
Ingredienser
- 2 ägg
- 200 gram banan ca 2 stycken
- 1 dl mandelmjöl
- 1 dl havremjöl
- 1 dl rismjöl
- 2 tsk fiberhusk
- 2 tsk bakpulver
- 1 krm salt
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman ägg och banan.
- Tillsätt övriga ingredienser och blanda. Låt stå till sig under ett par minuter.
- Forma scones utav degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!