Hoppa till innehåll
Open navigation

Helgscones med banan

Goda och lättgjorda scones med banan i.   Jag kallar dom för helgscones för att jag tycker de passar att unna sig en helgmorgon! Sedan passar de förstås bra en vardagsmorgon, eller som.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Goda och lättgjorda scones med banan i.   Jag kallar dom för helgscones för att jag tycker de passar att unna sig en helgmorgon! Sedan passar de förstås bra en vardagsmorgon, eller som mellanmål också.
20 minuter
Inga röster än
Kategorier: Bröd, Utan sötningsmedel
Portioner: 6 scones
Författare: admin

Ingredienser 

  • 2 ägg
  • 200 gram banan ca 2 stycken
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl havremjöl
  • 1 dl rismjöl
  • 2 tsk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 krm salt

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman ägg och banan.
  • Tillsätt övriga ingredienser och blanda. Låt stå till sig under ett par minuter.
  • Forma scones utav degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!