Hemmagjord Nutella med Hasselnötsmjöl
Ett jättelättgjort recept på hemmagjord nutella med hasselnötsmjöl och.. Läs mer
Ett jättelättgjort recept på hemmagjord nutella med hasselnötsmjöl och kräver bara två (2!) ingredienser. Här blandas hasselnötsmjöl och mörk choklad (gärna med en stavmixer, men går även bra utan). Den hemmagjorda nutellan är lösare i konsistensen när den är rumstempererad eller varm, men blir hård i kyla. Jag förvarar min burk i kylen, men tar fram nutellan (eller en del utav den) och värmer/låter stå i rumstemperatur innan servering!
10 minuter
Kategorier: GI, Low carb/LCHF
Portioner: 1 burk
Ingredienser
- 150 gram mörk choklad
- 2 ½ dl hasselnötsmjöl
Instruktioner
- Smält chokladen försiktigt
- Rör ner hasselnötsmjöl och mixa gärna därefter med en stavmixer. Förvara i en lufttät burk i kylskåp.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!