Hoppa till innehåll
Open navigation

Hit me!

Jag skrev ju häromdagen om hur viktigt det är med inspiratörer för mig. Min förhoppning och önskan är att själv kunna inspirera, och utvecklas till att en dag kunna bli lika.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag skrev ju häromdagen om hur viktigt det är med inspiratörer för mig. Min förhoppning och önskan är att själv kunna inspirera, och utvecklas till att en dag kunna bli lika “stor” som mina inspirationskällor. Vilken häftig känsla att kunna bidra med något och hjälpa andra (vilket jag hoppas att jag även gör idag)! Dit kommer jag dock aldrig kunna nå om jag inte har er kära läsare. Därför tänkte jag passa på att fråga er om vad ni vill läsa mer om här på bloggen. Vad tycker ni att den ska innehålla?

 
När jag först startade min blogg för tre år sedan, var den rätt objektiv. Jag berättade knappt något om mig själv, utan visade mest bara upp mina recept. Tills jag en dag gick tillbaka till mig själv och började fundera på vad jag själv vill läsa på en blogg. Jag tycker om att se personen bakom texten, och bestämde mig därmed för att vara mer personlig. Var det ett bra beslut? Vill ni läsa mer/mindre om graviditeten, om specifika recept, om framtiden och projekt, träning, tips? Hit me!
 
Hit me! - Baka Sockerfritt