Hoppa till innehåll

Höst Boost

Jag brukar få hem en Naturalbox varje månad, då jag är ambassadör för dom, men denna gång fick jag veganvarianten av boxen. Inte mig emot, för det var en av mina favoritboxar! Fylld.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag brukar få hem en Naturalbox varje månad, då jag är ambassadör för dom, men denna gång fick jag veganvarianten av boxen. Inte mig emot, för det var en av mina favoritboxar! Fylld med snacks, och en hel del choklad. Jag har ätit rätt mycket choklad nu när jag har arbetat lite extra, så påfyllningen av lagret var välbehövligt. 
 
I boxen fanns det en chokladkaka med pumpafrön och hampaolja. Känns riktigt färsch och hälsosam! Jag älskar nöt-och fruktbarer av alla dess slag, och här fick jag både en energiboll från Bounce som innehåller spirulina och gingseng, och en Taste of Nature frukt- och nötbar. Dessutom innehöll boxen chokladdoppade pumpafrön (vilka jag åt upp samma dag), äppelchips, mumsiga rotfruktchips (perfekt till kvällsmyset, vilka jag också åt upp samma dag) och två chokladbarer. Förutom denna långa lista full med ätbara smarrigehter fick jag även en ekoologisk tvål med trabär. Känns verkligen passande till jul!
 
 
 
Höst Boost - Baka Sockerfritt
 
Höst Boost - Baka Sockerfritt
 
Höst Boost - Baka Sockerfritt
 
 
Någon som var kul var att jag fick hem ännu mer choklad från Ec-Go (bild nedan)!
 
Höst Boost - Baka Sockerfritt