Hoppa till innehåll

Höstterminens vision

I början av september gjorde jag ett slags vision board för vad jag ville att min tid fram till årsskiftet skulle inspireras utav. Jag skulle fika mer, vilket jag inte gjort så mycket. Jag fikar.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
I början av september gjorde jag ett slags vision board för vad jag ville att min tid fram till årsskiftet skulle inspireras utav. Jag skulle fika mer, vilket jag inte gjort så mycket. Jag fikar ibland med mina föräldrar och någon gång med vänner. Hoppas det blir mer av denna vara! Däremot har jag blivit bättre på att äta på restauranger. Det måste jag dessutom passa på att göra nu innan den lille kommer i (typ) april. Jag har bland annat gått på Ekstedt och The Flying Elk. På schemat står Lilla Ego och tro det eller ej Frantzén (världens bästa enligt mig)! Längtar!
 
Jag hade en vision om att gå fler promenader, vilket jag nog gjort lite mer. Jag har börjat träna mindre på friskis, vilket gjort att jag har mer tid för att ta en promenix då och då. Något annat jag nämnde var att arbeta med företaget, och jag kör på i lika mycket! Jag har ju massor av spännande samarbeten med företag och bakar nu till cafeér!
 
När jag satte upp min vision board visste jag att jag var gravid, men jag hade ändå suget att skriva upp shopping på min lista. Att shoppa vanliga kläder har jag inte gjort på många månader, eftersom jag inte vet hur länge jag kan ha dessa. Två gravidbyxor är det jag köpt i klädväg (förutom handskar). Även en väska har jag köpt, och jag får se om några skor får sitt nya hem hos mig. Jag har dock hört att många får en storlek större på sina fötter under sin graviditet, och det känns inte så lockande att lägga ut dyra pengar på något jag knappt kommer att använda. 
 
Sedan vet jag att det kommer bli en hel del bebisshoppande. Jag och Artur har faktiskt redan köpt tre stycken plagg, vilka är två bodys och ett par strumpor! Jag tror polarn och pyret kommer få mig som flitig besökare…
 
Den resterande delen av året ser jag framför mig bestå av julbestyr (älskar, älskar), minst fyra middagar ute på restaurang, fikor med vänner och förberedande för den lille. Och en hel del bakande förstås.
 
Vad har ni för tankar och känsla inför vintern?

 
Höstterminens vision - Baka Sockerfritt