Hoppa till innehåll

Innan bebis – bucket list

Det känns som om jag är en av de få som inte tillhör gruppen ”hoppas bebisen kommer fortast möjligt” (dvs två veckor innan beräknat, vilket skulle vara om 2 1/2 vecka för min del). Jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Det känns som om jag är en av de få som inte tillhör gruppen ”hoppas bebisen kommer fortast möjligt” (dvs två veckor innan beräknat, vilket skulle vara om 2 1/2 vecka för min del). Jag hoppas istället på att den lille stannar inne minst en vecka över tiden. Då hinner jag landa lite extra. Jag har fortfarande svårt att förstå och föreställa mig hur det kommer att bli (gäller nog för alla försföderskor). Dessutom har jag saker jag vill hinna göra innan det är dags. Det vore ju skandal om värkarna satte igång på kvällen den 27/3 när jag just har avslutat min sista arbetsdag…

Min ”innan bebis”-bucket list:
 – Gå på informationskurs hos skatteverket gällande deklaration. Himla klurigt det där att deklarera (första gången med eget företag…). (31/3)
– Jag har två möten preliminärt inbokade. Ett med redaktören för Matkärlek, och ett med ett företag jag kommer samarbeta med. 
– Det är många av mina vänner jag inte hunnit träffa på ett bra tag. Jag skulle bra gärna vilja hinna med några kompisdejter!
– Gå på restaurangen Shibumi, som jag har varit sugen på ett bra tag att gå på (1 april).
– Fira påsk! Jag och Artur har blivit bjudna att fira påsk på hans pappas landställe. Håller alla tummar och tår för att inget börjar sätta igång där borta. (4/4)

Nu fattar faktiskt även jag att jag inte kan planera och förvänta mig att jag ska hinna med allt som jag tror. Men möjligheten att inte föda innan BF finns ju också, och eftersom jag gillar att planera så… varför inte liksom?

Innan bebis - bucket list - Baka Sockerfritt
 
Jag hoppas på att hinna fika…

Innan bebis - bucket list - Baka Sockerfritt
 
… och även äta yoghurtglass i Kungsträdgården!