Hoppa till innehåll

Inpräntade minnen

Alla har nog flertalet händelser i livet som man kommer att minnas livet ut. Händelser som är mer eller mindre viktiga men som ändå präntats in i minnet. Några av mina är (bland många.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Alla har nog flertalet händelser i livet som man kommer att minnas livet ut. Händelser som är mer eller mindre viktiga men som ändå präntats in i minnet. Några av mina är (bland många andra):

 
 
 När jag tog mitt körkort vid 20 års ålder. 
Jag tog det mest bara för att. Jag har ungefär noll använding utav det just nu… Hur som helst hade jag tagit ungefär 2000 körlektioner (läs 30) och tyckte det hela var stressande och jättejobbigt. Jag blir väldigt lätt stressad och stressar upp mig för ungefär allt. Att inte klara något jag tagit mig för tycker jag är rätt jobbigt. Därför bestämde jag mig för att göra hela uppkörningsgrejen i smyg. Om någon skulle få veta om det skulle det bara göra mig mer stressad. Och när jag skriver i smyg menar jag verkligen i smyg. Jag tog teoriprovet utan att säga det til någon. Jag klarade det med marginal, men berättade ändå inget eftersom jag ville vänta tills allt var klart. Ett par veckor senare var uppkörningen och jag försökte att bara blanka/ignorera hela händelsen i huvudet. Fortfarande hade jag inte sagt detta till någon. Inte till körläraren. Inte till mina föräldrar. Inte ens till Artur! Lyckan när jag klarade uppkröningen var obeskrivlig! Ni kan tänka mig vad förvånad alla blev när de fick veta…

 
– Första och andra årsdagen för mitt och Arturs förhållande. 
Den första årsdagen överraskade Artur mig med massor utav fyrverkerier på samma tidpunkt och på samma plats vi blev ihop. Det andra året blev det en överasskningsresa till Barcelona. Ibland undrar jag fortfarande varför jag inte började misstänka något. Vi var ju på Arlanda för gudsskull! 

 
– När jag fick veta att jag var gravid. 
Eftersom stickan visat negativt flera gånger (bara några dagar innan denna gång), hade jag inte höga förhoppningar. Jag och mitt dåliga tålamod orkade nu titta på stickan i ungefär tio sekunder innan jag lade ifrån mig den. Fortfarande bara ett sträck liksom! Tre minuter senare kom jag på att jag nog ska kolla igen. Kan ni tänka er CHOCKEN när ett litet svagt sträck är bredvid det första? För visst var det ett andra sträck? Eller? ELLER?! 

 
Vad har ni för minnen/händelser som kommer vara med er för alltid?
 
 
Titta vad jag hittade! En inte så jättesmickrande, kanske sju år gammal bild på mig och Artur från min “Prinsessor och pirater”-fest! Ett till minne som jag kommer komma ihåg länge, länge!

 

Inpräntade minnen - Baka Sockerfritt