Hoppa till innehåll

Inspirerande podcasts

Jag har sedan flera år tillbaka fått dille på podcasts (alternativt pratradio, på den underbara tid då Radio 1 fanns). Jag tycker inte alls om att ha tyst runt mig, och vill ständigt ha något.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag har sedan flera år tillbaka fått dille på podcasts (alternativt pratradio, på den underbara tid då Radio 1 fanns). Jag tycker inte alls om att ha tyst runt mig, och vill ständigt ha något att lyssna på (det kan även vara TV:n). Nu törstar jag efter inspirerande podcasts som boostar min kreativtet. Jag har några bra förslag på sådana poddar, och om ni har fler vill jag väldigt gärna ta del utav dessa! Ge mig förslag tack!

 
Betterbloggers har en podcast som heter Bloggbusiness som intervjuar profiler som har lyckats med sina bloggar. Jag tycker mycket om att lyssna på dessa, och har tagit åt mig tips som jag nu använder mig utav i mitt företagande. Här tas även vissa lagar och regler upp som bör tänkas på vid bloggande.
 
Källan är en podcast som intervjuar entreprenörer och deras väg till framgång, varav många har ett stort fokus på sin blogg. Väldigt roligt att lyssna på hur de tagit sig dit de är idag, och denna pod får mig att känna att allt är möjligt!
 
Träningsglädje Talks är Sara på Träningsglädjes podcast som fokuserar på hälsa, insipration och träning (bland annat). En mycket tänkvärd podcast!
 
Jag brukar även med stor glädje lyssna på Sparpodden där två män från Nordnet pratar om ekonomi och sparande. Jag tycker folk i allmänhet sparar alldels för lite pengar, framförallt i fonder och aktier. Det är inte alls krångligt och svårt, även om det först kan verka som så. Gällande detta spartema rekommenderar jag även En economistas podcast med Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius!
 
Sedan har vi ju även den bästa podcasten utav dom alla. Jag pratar givetvis om Måbra-podden…!

  

Inspirerande podcasts - Baka Sockerfritt