Hoppa till innehåll
Open navigation

Jag är tacksam för…

Åh, vad glad jag är över att det är helg! Det finns få känslor som är så underbara som den som infinner sig när jag vet att två hela dagar ligger lediga framför mig! Okej, jag är aldrig.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Åh, vad glad jag är över att det är helg! Det finns få känslor som är så underbara som den som infinner sig när jag vet att två hela dagar ligger lediga framför mig! Okej, jag är aldrig ledig, utan arbetar på mitt företag varje dag, men jag är ledig från mitt huvudjobb!
 
– Jag är även tacksam över att jag börjat återfå lite av mitt “normala” sug. å nu blir det varm choklad, och jag har bakat mer under denna vecka. Senast igår gjorde jag hälsosammare chokladbollar. Sitter fint under hösten!
 
– Att vi i veckan köpte en jättebillig babysitter begagnad (det är bra att gå med i olika grupper på facebook!). 
 
– Äntligen har börsen gått upp, och till viss del neutraliserat den senaste månadens fall. Dock ligger mina HM-aktier på minus… 
 
– Att jag mår så bra och kan leva precis (nästan) som vanligt! Imorgon ser jag så fram emot ett specialstepppass (långt ord) *längtar*.
 
– Att bröllopsplanerna har dragits ner till ett miniumum, och därmed släpper en del krävande planering och kan lämna plats, tid och tankeverksamhet åt sådant som jag tycker är vettigare att lägga ner motsvarande på.
 
– Snart är det äntligen jul!

 
Sedan finns det såklart andra, ännu större grejer, som jag också är tacksam över. Exempelvis min lägenhet sambo/snart man etc etc, men här vill poängtera att även mindre händelser och situationer är viktiga och bör ta tillvaras på!
 
 
Jag är tacksam för... - Baka Sockerfritt