Hoppa till innehåll
Open navigation

Jobba med glädje

Jag har fått två härliga vardagsrutiner i och med det nya bebislivet. Den första var som jag nämnde igår att ta en powerwalk på en dryg timme med en bra podcast i öronen. Den andra rutinen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag har fått två härliga vardagsrutiner i och med det nya bebislivet. Den första var som jag nämnde igår att ta en powerwalk på en dryg timme med en bra podcast i öronen. Den andra rutinen är att (oftast på morgonen) sätta mig på ett café i Nacka Forum (gångavstånd) i runt en timme för att jobba med företaget. Båda rutinerna inkluderar Vincent såklart! 

 
Med ett heltidsjobb kunde jag förut bara fantisera om att sitta på caféer och jobba (något av en målbild jag haft ett bra tag), men nu gör jag det säkert fem gånger i veckan. Den tiden är liksom tillägnad bara jobbet (lite beroende på hur mycket lillen vill sova), och där är jag effektiv samtidigt som jag tycker hela situationen är rolig, lite spännande (jag menar tänk att kunna jobba med ett eget företag) och mysig! Det är faktiskt en av höjdpunkterna på dagen. Jag är så glad att jobb är något som är förknippat med glädje! Det är inte alla förunnat!
 
 
Jobba med glädje - Baka Sockerfritt
 
Min arbetsplats för en timme eller två