Hoppa till innehåll

Jordgubbschiapudding

Härliga fredag! Fast det känns inte riktigt som helg om jag ska vara helt ärlig. Det kommer bli en hel del arbete i helgen, då jag har ett hälsoeventet att hålla på söndag. Det är en hel del.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Härliga fredag! Fast det känns inte riktigt som helg om jag ska vara helt ärlig. Det kommer bli en hel del arbete i helgen, då jag har ett hälsoeventet att hålla på söndag. Det är en hel del som ska bakas och förberedas. Men det ska bli så spännande att få hålla detta, och att få träffa alla deltagarna! Jag fick faktiskt förfrågan om att även delta i Blogger Boot Camp som är i morgon (stort blogg- och hälsoevent), vilket förstås var otroligt häftigt, men som jag fick tacka nej till. Det känns något tight att hålla två event två dagar i rad, samtidigt som jag är gravid i vecka 36, och har ett till heltidsjobb utöver detta. Nästa år kanske!

 
Jag gjorde förövrigt en sådan fräsch frukost igår, när jag ändå jobbade hemifrån på morgonen. Jag kanske ska förtydliga att det var en del utav min frukost, inte hela. Det var en fräsch chiapudding med jordgubbar (jag använde frysta). Jag mixade alla ingredienser med en stavmixer natten innan (även fröna, det sägs att de lättare tas upp mixade. Dock vet jag inte hut mycket de mixades sönder, men sedan kan man ju eventuellt tugga lite också). Min chiapudding serverade jag med lite extra bär och mjölk
 
 
Jordgubbschiapudding - Baka Sockerfritt
 
 
Jordgubbschiapudding – 1 portion

60 gram jordgubbar (frysta)
1 dl mjölk
1 ½ msk chiafrön
½ msk sötströ

Mixa samman alla ingredienser. Låt stå i några timmar, eller gärna över natten. Rör om innan servering och servera gärna med bär.

 
Jordgubbschiapudding - Baka Sockerfritt