Hoppa till innehåll

Jordgubbspaj

Denna jordgubbspajen framkallar verkligen känslan av sommar! Söta, uppvärmda jordgubbar som är inbäddade under ett frasigt täcke av smuldeg gör dagen extra speciell. Dessutom är denna.. Läs mer

Anna Winér
Av Anna Winér

Denna jordgubbspajen framkallar verkligen känslan av sommar! Söta, uppvärmda jordgubbar som är inbäddade under ett frasigt täcke av smuldeg gör dagen extra speciell.

Dessutom är denna jordgubbspajen glutenfri, utan tillsatt socker och vegansk genom att vi använder växtbaserade alternativ till matfett.

Om du inte vill ha den vegansk, så kan du självklart använda vanliga mejeriprodukter istället.

Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Efterrätter, Mejerifritt, Pajer, Veganskt
Portioner: 12 portioner
Författare: Anna Winér

Utrustning

  • Matberedare

Ingredienser 

Pajdeg:

Fyllning:

Instruktioner

Pajdegen:

Fyllningen:

Montering:

  • Fördela smuldegen över bären.
  • Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Gör du portionspajer som på bilden blir tiden ca 10 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!