Hoppa till innehåll

Jordnötskakor med choklad

Jordnötskakor är svårt att få för mycket utav. Denna gången har jag knåpat ihop ett recept med jordnötter och choklad i en underbar kombo! Ingredienserna räcker till fem.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
40 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Portioner: 5 kakor
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Instruktioner

  • Finhacka jordnötterna och blanda med resterande ingredienser (förutom den sockerfria chokladen).
  • Gör fem stycken runda, platta kakor av degen och lägg på en plåt med baplåtspapper. Låt kakorna ha lite mellanrum mellan sig då de flyter ut en aning. Grädda kakorna mitt i ugnen i 175 grader i 9-10 minuter. Se upp då kakorna lätt blir brända utan att de syns då de är mörka. Låt kakorna svalna.
  • Smält cirka 50 gram ljus choklad (jag använder hasselnötschoklad) och bred på de kalla kakorna. Låt chokladen stelna och servera!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!