Jordnötskakor med chokladöverdrag
En knaprig småkaka med en god blandning av choklad och Läs mer

30 minuter
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Ingredients
Jordnötskakor
- 35 gram rumsvarmt jordnötssmör
- 15 gram smör
- 1 msk kokosmjöl
- ½ dl mandelmjöl
- 2 ½ msk stevia strö
- 2/3 krm vaniljpulver
- 15 gram hackad sockerfri choklad
Chokladöverdrag
- 30 gram mörk choklad utan tillsatt socker
- 1 tsk stevia strö
Instructions
Jordnötskakor
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Blanda alla ingredienser (inte dem till chokladöverdraget förstås) till jordnötskakorna i en bunke till en deg.
- Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter tills kakorna börjar ta färg
Chokladöverdrag
- Smält chokladen och blanda i sötningen. När kakorna och chokladen svalnat fördelar du chokladen jämnt över kakorna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!