Hoppa till innehåll

Jordnötskakor med chokladöverdrag

En knaprig småkaka med en god blandning av choklad och Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF, Småkakor
Författare: Baka Sockerfritt

Ingredienser 

Jordnötskakor

Chokladöverdrag

  • 30 gram mörk choklad utan tillsatt socker
  • 1 tsk stevia strö

Instruktioner

Jordnötskakor

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Blanda alla ingredienser (inte dem till chokladöverdraget förstås) till jordnötskakorna i en bunke till en deg.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter tills kakorna börjar ta färg

Chokladöverdrag

  • Smält chokladen och blanda i sötningen. När kakorna och chokladen svalnat fördelar du chokladen jämnt över kakorna.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!