Hoppa till innehåll
Open navigation

Jordnötssmör med kanel

Jag fick för många månader sedan ett tips att smaksätta mitt hemmagjorda Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Jag fick för många månader sedan ett tips att smaksätta mitt hemmagjorda jordnötssmör med pepparkakskrydda (av Bea), men glömde bort det under en lång period. När jag väl skulle testa, missförstod (glömde) jag det hela och smaksatte nötsmöret med kanel (så jag har alltså fortfarande  inte testat med pepparkakskrydda…). Det blev gott, och perfekt om man vill variera sitt jordnötssmör lite! Jag gör nog jordnötssmör varje vecka, det är så ofta jag har användning utav det i min bakning. Det går minst sagt åt!
 
Jag är så glad över att det är fredag, för jag behöver ett par lediga dagar för jag har en hel del att hinna med. Jag har en hel del projekt på gång som jag snart kommer att berätta mer om, plus att mitt e-Magasin nästan är klart! Det har tagit massor viljestyrka och tid för att bygga upp magasinet, så det ska bli spännande att se hur det hela utvecklar sig. Sedan ska jag hinna med andra saker. Typ, ni vet, umgås? Sådant som tyvärr inte alltid hinns med, och som jag värdesätter extra mycket när jag har mycket att göra. Det är viktigt att tillåta sig att pausa! Ikväll blir det After Work, och det ser jag fram emot!
 
 

100 gram salta jordnötter
30 gram smör
1 ½ msk sötströ
1 krm vaniljpulver
ca ½ tsk kanel

Mixa ihop alla ingredienser. Ta så mycket kanel som önskas och söta efter smak.

Jordnötssmör med kanel - Baka Sockerfritt