Jordnötssnittar
Lyxiga jordnötssnittar med jordnötssmör (gör gärna hemmagjort) och.. Läs mer

25 minuter + tid för att kallna
Kategorier: Äggfritt, Småkakor
Servings: 8 snittar
Ingredienser
Botten:
- 25 gram smör
- 1 dl mandelmjöl
- 1 ½ msk pofiber
- 1 msk riven kokos
- 1 msk sockerersättning
- ev. 1 krm vaniljpulver
Fyllning:
- 70 gram jordnötssmör utan tillsatt socker
Chokladöverdrag:
- 40 gram mörk choklad valfri
Instruktioner
- Botten
- Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser noga till en deg
- Platta ut degen till en rektangel (ca 8X12 cm, ca 1 cm tjock) på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen tills längen har fått färg, ca 10 minuter. Låt kallna helt
- Fyllning
- Bred på rumsvarmt jordnötssmör (det ska inte vara hårt) på längden
- Chokladöverdrag
- Smält chokladen och bred ovanpå jordnötssmöret
- Innan chokladen stelnat helt, skär kakan i snittar. Förvara i kylen.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!