Hoppa till innehåll

Juldagstips!

          I samarbete med Daniel Wellington   Hoppas ni alla har haft en ljuvlig julafton (jag kommer att skriva mer om min julafton i ett kommande inlägg)! För.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Juldagstips! - Baka Sockerfritt
 
 
 
 
 
I samarbete med Daniel Wellington
 
Hoppas ni alla har haft en ljuvlig julafton (jag kommer att skriva mer om min julafton i ett kommande inlägg)! För ett par veckor sedan tipsade jag om en fin julklapp som passar i alla lägen – nämligen en klocka från mitt favoritklockmärke Daniel Wellington (jag har tre stycken, hrm…). Om det är så att du önskade dig en, men inte fick någon, vill jag påminna om att jag ytterligare ett tag kan erbjuda 15 % rabatt på allt som köps via Daniel Wellingtons hemsida. Rabattkoden är “BAKASOCKERFRITT” och gäller till och med 15 januari (fri frakt i hela världen). 
 
På bilden längst upp ser ni mina nytillskott Classic Black och ett så kallat “cuff”-armband (rose). Så fint tillsammans! Och beställer ni både en klocka och ett armband/klockarmband, får ni ytterligare 10 % rabatt! Godsakerna på bilderna är inget mindre än min hälsosamma nougat. Även dessa är ett hett tips!
 
Nej, nu ska jag gå ut och fira Arturs pappa som fyller år! Vi ska både fika och gå på bio, det är något av en tradition varje juldag. Hoppas även ni kommer att ha en ljuvlig dag!
 
 
 
 
Juldagstips! - Baka Sockerfritt
 
Juldagstips! - Baka Sockerfritt