Hoppa till innehåll

Juli blir till augusti

Den stora sommarmånaden juli går över till augusti. Jag har varit rätt bra på att njuta av denna sommar och mest bara följt med Vincent i hans liv. Jag har varit dålig på att hitta på saker.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Den stora sommarmånaden juli går över till augusti. Jag har varit rätt bra på att njuta av denna sommar och mest bara följt med Vincent i hans liv. Jag har varit dålig på att hitta på saker utan Vincent, vilket jag önskade att jag hade varit bättre på. Sina barn i all ära, men ibland behöver man komma ifrån ett par timmar!
 
 
Under juli har jag och Camilla som skapat receptboxen Baka med Mindre Socker, också tagit fram den kostnadsfria e-boken med samma namn. I denna skirver vi bland annat om hälsosam bakning, substutit till det vita sockret och våra tankar kring ämnet. Läs mer om e-boken HÄR! Ladda gärna ner den du också, om du inte redan gjort det.
 
 
Juli blir till augusti - Baka Sockerfritt
 
Receptkort ur receptboxen Baka med Mindre Socker
 
 
 
Jag och Artur har skrivit under papprena (och fört över handpenningen) för en ny lägenhet! Den är i samma område som vi bor i nu, men är större. Dit flyttar vi i november! Halleluliah, äntligen får Vincent ett eget rum! *längt*
 
 
Juli blir till augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag har bakat maaaassor utav härliga bakverk och skapat nya recept; bland annat nutella cups och kolatårtan som ni kan se nedan, Dessutom har jag passerat 14.000 likes på facebook och 28.000 följare på instagram. Tjohoooo! Så stort!
 
 
Juli blir till augusti - Baka Sockerfritt
 
 
 
Vi har varit på olika utflykter, bland annat ett par picknickar i naturresrevatet Nyckelviken (där vi hälsat på djur), kompisträff i Mall of Scandinavia och olika fikor så som i Hälsocafét på Söder. Vincent har även badat för första gången!
 
 
Juli blir till augusti - Baka Sockerfritt
 
Juli blir till augusti - Baka Sockerfritt