Hoppa till innehåll
Open navigation

Julkänsla

Wow, vad glad jag blev över snön som kom igår. Svårt att låta bli at le när jag upptäckte att det inte alls var regn, utan snö som föll på mig! Igår tog jag en halvdag ledig, vilket var.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Wow, vad glad jag blev över snön som kom igår. Svårt att låta bli at le när jag upptäckte att det inte alls var regn, utan snö som föll på mig! Igår tog jag en halvdag ledig, vilket var så skönt. Vid tolv gick jag till friskis för att passa på att träna (cykling och lite själv i cirkelgymmet),och det var därefter den första snön föll. Drygt en timme senare när jag kommit hem var faktiskt marken täckt av snö! Jag tvivlar visserligen att det finns snö på själva julafton, men jag ju alltid hoppas! Senare kom Jennifer hem till mig för att köra lite härligt podcastande. Så nu vet ni vad ni har att se fram emot!

 
Ikväll är det julfest med middag på jobbet. Temat är mångfald, så får se om jag vågar ta på mig min röda topp. Annars använder jag aldig rött! Något som även är bra är att mitt jobb alltid satsar på ekologisk, så all mat är alltid det. Men självklart kommer det ett inlägg upp här på bloggen. Ikväll får ni den andra delen gällande mina tips om julgodis och bra hembakade presenter att ge bort! Stay tuned!
 
 
Julkänsla - Baka Sockerfritt