Hoppa till innehåll

Julledigt och julbak!

Jag är så glad, för idag har jag jobbat min sista hela dag på länge! Jag kanske jobbar ett par timmar under nästa vecka, men annars är det förmodligen först den 30:e jag behöver komma.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag är så glad, för idag har jag jobbat min sista hela dag på länge! Jag kanske jobbar ett par timmar under nästa vecka, men annars är det förmodligen först den 30:e jag behöver komma tillbaka! Det är liksom 1 ½ vecka, vilket är fantastiskt lång tid att vara ledig på i mina ögon. Jag har såklart bokat in massor utav saker. Först och främst ska det bakas inför jul. Det kommer bli en del med socker, men även utan. Exempelvis pepparkakor, biskvier, knäck, snittar (kakor), praliner, fröknäcke etc etc. Jag har min “lilla” (*host*) lista (sedan ska det förstås städas, julpysslas och lagas mat också…). Jag har även mycket att arbeta med gällande företaget! Jag har inlägg som ska skrivas, texter som ska levereras (börjar bli lite ont om tid här!), leveranser som ska bakas, nya recept som ska göras, och en mycket, mycket spännande händelse som kommer att ska i mellandagarna. Kanske att jag hinner påbörja mitt nästa e-Magasin? Tyvärr kommer jag inte hinna lansera e-Magasin lika flitigt som under 2014. Tiden finns helt enkelt inte!

Sedan vill jag även träffa vänner och familj! Imorgon blir det pepparkaksbak, på juldagen lite födelsedagsfirande, därefter lilljulafton och diverse fikor med vänner som man annars kanske inte hinner med. Det kommer bli en fullspäckad och mycket härlig tid! Tänk att “spara” 40 timmar i veckan som jag kan lägga på företag, bebisfix, och socialiserande!

Chokladplattor är ett lätt godis som står med på min lista!

Julledigt och julbak! - Baka Sockerfritt