Hoppa till innehåll

Julmarknad och vigselfika

Igår så hade jag en riktigt bra dag och första advent! Dagen var verkligen mysig på alla sätt och vis (förutom att det blev en hel del städande i lägenheten). Jag började dagen med lite.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Igår så hade jag en riktigt bra dag och första advent! Dagen var verkligen mysig på alla sätt och vis (förutom att det blev en hel del städande i lägenheten). Jag började dagen med lite morgonträning, bakning till Bagatelle Café och hälsosamma våfflor till frukost. Sedan gick jag och Artur till nyckelvikens julmarknad och tittade runt lite. Jag vet inte om vi missade något, men den var väldigt liten… Det vi hittade var lite korvar som vi ska ha till julafton (rökta som jag inte får äta). 
 
På eftermiddagen kom mina föräldrar och systers familj för fika! Det var som en kombinerad avents/födelsedags/julfika. Vi åt lite tårta, kakor och drack glögg, kaffe och te. Artur och jag fick så fina presenter! Små designtomtar som lilla A (3 år) hade pekat ut, en röd ljustomte som V hittat i en affär åt oss (6 år), underbart kakfat med kupa och jag fick min efterlängtade pralinadventskalender! Det känns fortfarande häftigt att vara gift. Efter åtta år av förhållande! Vilken tur att vi hittat varandra!
 
Här nedan ser ni lite bilder från julmarknaden/från vår gård. När jag såg snögubben blev jag så sugen på att se lite riktig snö från himlen!

 
Julmarknad och vigselfika - Baka Sockerfritt
 
Julmarknad och vigselfika - Baka Sockerfritt
 
Julmarknad och vigselfika - Baka Sockerfritt
 
Julmarknad och vigselfika - Baka Sockerfritt