Hoppa till innehåll

Julmarknad och NK:s julskyltning

Joy to the world, trallalaalalaaa…  Igår var jag och Artur på Gamsla stans julmarknad och strosade runt. Den är ju pytteliten, men bättre än inget alls. Och eftersom den är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Joy to the world, trallalaalalaaa… 
Igår var jag och Artur på Gamsla stans julmarknad och strosade runt. Den är ju pytteliten, men bättre än inget alls. Och eftersom den är lättillgänlig blev det denna som premiärjulmarknad. Nu låter det som om jag går på många varje år, vilket tyvärr inte är fallet. Tiden fungerar liksom inte som jag vill! Men i år ska jag försöka hinna med en till julmarknad, exemlevis Skansens. Vi handlade i två stånd, och det blev två julgranskulor och en snöflinga att även den hänga i granen (vi slog på stort och köpte en liten plastgran när vi var på IKEA). 
 
Efter at vi fikat och promenerat runt en stund (och efter upptäckten att barnvagnsbutiken vi tänkt besöka givetvis vars tängd på söndagar), gick vi till NK och tittade lite kort på deras barnavdelning. Så mycket sött där fanns! Jag var jättesugen på att shoppa loss därinne, men höll mig lyckligtvis till att bara kolla på de få barvagnarna som fanns. Där fanns den barvagn som jag helst vill ha Bugaboo Buffalo, och förmodligen blir det just denna. Dyr men alldeles, alldeles underbar. Jag är rätt ekonomisk av mig, men när det gäller bebissaker så är detta att vara ekonomisk ganska svårt.
 
Jag ville givetvis se på NK:s omtalade julskyltning (som är ett måste att se varje år), men det blev inte mycket till att se då det var proppfullt med människor utanför skyltfönstren som givetvis också skulle stå och titta och fota. Lite såg jag, men det blir nog minsann till att gå förbi igen senare. När jag gick förbi så fick jag i varje fall lite julkänsla!
 
 
Julmarknad och NK:s julskyltning - Baka Sockerfritt
 
Julmarknad och NK:s julskyltning - Baka Sockerfritt
 
 
Julmarknad och NK:s julskyltning - Baka Sockerfritt
 
Julmarknad och NK:s julskyltning - Baka Sockerfritt