Kaffeglass
Härlig kaffeglassen med grekisk yoghurt och grädde som bas. Sötad med färska dadlar. Kaffesmaken är rätt mild, så anpassa mängden kaffe efter vad du tycker är godast! Efter att glassen fryst.. Läs mer

Härlig kaffeglassen med grekisk yoghurt och grädde som bas. Sötad med färska dadlar. Kaffesmaken är rätt mild, så anpassa mängden kaffe efter vad du tycker är godast! Efter att glassen fryst klart kan den som vill toppa glassarna med smält choklad och valfria nötter/fröer.
10 min + tid att frysa
Portioner: 6 glasspinnar
Ingredienser
- 80 gram färska dadlar
- urkärnade
- 2 dl grekisk yoghurt
- 2 dl vispgrädde
- 3 msk kaffe
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Mixa samman alla ingredienser med en mixer.
- Fördela i pinnglassformar (rör gärna i formarna med en glasspinne/kanten på en kniv så att glassmeten kommer ut i kanterna). Frys in.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!