Hoppa till innehåll
Open navigation

Kaka med chokladcréme

Denna kaka är väldigt enkel att göra om man redan har en "cgokladcréme"! Bottnen innehåller nötmjöl och hackade nötter, vilken i sin tur är toppad med crémen. Enkelt och gott med smak av.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Denna kaka är väldigt enkel att göra om man redan har en "cgokladcréme"! Bottnen innehåller nötmjöl och hackade nötter, vilken i sin tur är toppad med crémen. Enkelt och gott med smak av hasselnöt och choklad!
20 minuter
Inga röster än
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Författare: admin

Ingredienser 

  • 10 gram rumsvarmt smör
  • ½ dl mandelmjöl
  • 1 tsk kokosmjöl
  • 10 gram hasselnötter
  • 10 gram sockerfri mjölkchoklad
  • ½ msk stevia strö
  • ½ krm vaniljpulver

Toppa med:

  • 100 gram chokladcréme

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Finhacka hasselnötter, hacka chokladen och blandsa med resterande ingredienser till en deg
  • Tryck ut degen i botten av en liten springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter
  • Värm chokladcrémen mjuk och bred den ovanpå kakan.
  • Toppa gärna med riven kokos och servera med grädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!