Kaka med chokladcréme
Denna kaka är väldigt enkel att göra om man redan har en "cgokladcréme"! Bottnen innehåller nötmjöl och hackade nötter, vilken i sin tur är toppad med crémen. Enkelt och gott med smak av.. Läs mer
![](https://sockerfritt.s3.eu-central-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/03/SAM_3059.jpg)
20 minuter
Kategorier: Choklad, Low carb/LCHF
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
- 10 gram rumsvarmt smör
- ½ dl mandelmjöl
- 1 tsk kokosmjöl
- 10 gram hasselnötter
- 10 gram sockerfri mjölkchoklad
- ½ msk stevia strö
- ½ krm vaniljpulver
Toppa med:
- 100 gram chokladcréme
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader
- Finhacka hasselnötter, hacka chokladen och blandsa med resterande ingredienser till en deg
- Tryck ut degen i botten av en liten springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter
- Värm chokladcrémen mjuk och bred den ovanpå kakan.
- Toppa gärna med riven kokos och servera med grädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!