Kaka med chokladcréme
Denna kaka är väldigt enkel att göra om man redan har en "cgokladcréme"! Bottnen innehåller nötmjöl och hackade nötter, vilken i sin tur är toppad med crémen. Enkelt och gott med smak av.. Läs mer

Denna kaka är väldigt enkel att göra om man redan har en "cgokladcréme"! Bottnen innehåller nötmjöl och hackade nötter, vilken i sin tur är toppad med crémen. Enkelt och gott med smak av hasselnöt och choklad!
20 minuter
Portioner: 3 portioner
Ingredienser
- 10 gram rumsvarmt smör
- ½ dl mandelmjöl
- 1 tsk kokosmjöl
- 10 gram hasselnötter
- 10 gram sockerfri mjölkchoklad
- ½ msk stevia strö
- ½ krm vaniljpulver
Toppa med:
- 100 gram chokladcréme
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader
- Finhacka hasselnötter, hacka chokladen och blandsa med resterande ingredienser till en deg
- Tryck ut degen i botten av en liten springform (12 cm). Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter
- Värm chokladcrémen mjuk och bred den ovanpå kakan.
- Toppa gärna med riven kokos och servera med grädde!
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!